Blog

5 verschillende model types by Modelinked.com

In de modellenwereld zijn er veel verschillende modeltypes. Kan jij al de types ook niet uit elkaar houden? In dit artikel staan de 5 meest voorkomende alledaagse modellen voor jouw opgesomd.

Read more

Modellen en sociale media by Modelinked.com

De opkomst van sociale media heeft geleid tot een verandering in de manier waarop we communiceren en informatie delen. In dit artikel bespreken we hoe modellen sociale media kunnen gebruiken om hun carrière te promoten en hoe ze kunnen voorkomen dat ze in de valkuilen van de online wereld terechtkomen.

 

Read more

Diversiteit in de modellenwereld by Modelinked.com

Dit blog gaat over het belang van diversiteit in de modellenwereld. Het bespreekt hoe diversiteit niet alleen over verschillende huidskleuren gaat maar ook over verschillende lichaamstypes en culturele achtergronden.

 

Read more

Tips om beter te lachen op foto’s by Modelinked.com

In dit blog worden zeven tips besproken om beter te lachen op foto’s. Voor modelleren wordt er zeker niet bij elke opdracht verwacht dat je lacht op een foto. In tegenstelling wordt er voor de meeste opdrachten zelfs een serieuze blik verwacht.

Read more

Voorbereiding voor een fotoshoot by Modelinked.com

Als je een fotoshoot hebt gepland is het begrijpelijk dat je er op je best uit wil zien. Er zijn een aantal dingen die jij kan doen om je voor te bereiden op een fotoshoot. In dit artikel vind je een aantal tips rond het voorbereiden op een fotoshoot.

Read more

Maak jezelf klaar voor de catwalk by Modelinked.com

Door het lezen van deze belangrijke tips ben jij seffens klaar voor de catwalk. Bereid je helemaal voor en weet wat je best wel of niet doet en waarmee je rekening moet houden. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en ben je alweer een stap dichter om succesvol over een catwalk te lopen.

Read more

Model by Modelinked by Modelinked.com

Modelinked is een modellen agency voor zowel mannen als vrouwen met tattoos. We zijn een groep fotografen, gespecialiseerd in portretten en modelfotografie. Naast de traditionele fotografie houden we ook wel van beelden ‘met een hoekje af’. We zijn dus wel te vinden voor speciale fotografie.

Read more