Tips om beter te lachen op foto’s

Posted by Modelinked.com in Lifestyle, Photography, Tips & tricks

In dit blog worden zeven tips besproken om beter te lachen op foto’s. Voor modelleren wordt er zeker niet bij elke opdracht verwacht dat je lacht op een foto. In tegenstelling wordt er voor de meeste opdrachten zelfs een serieuze blik verwacht.

  1. Ontspan je gezicht

Probeer te ontspannen en laat je gezicht zo natuurlijk mogelijk ogen. Een gespannen gezicht kan er ongemakkelijk uitzien op foto’s. Adem diep in en uit en probeer te glimlachen alsof je tegen een vriend praat.

  1. Oefen je glimlach

Oefen voor de spiegel en kijk hoe je lacht. Experimenteer met verschillende glimlachen en ontdek welke het beste bij jou past. Let erop dat je niet te overdreven glimlacht, want dat kan er geforceerd uitzien.

  1. Gebruik je ogen: 

Laat je ogen glimlachen. Dit betekent dat je niet alleen je mond moet laten krullen, maar ook je ogen moet laten stralen. Denk aan iets leuks of grappigs om je glimlach natuurlijker te maken.

  1. Let op je houding

Een goede houding kan ook bijdragen aan een mooie lach op foto’s. Sta rechtop en ontspan je schouders om er zelfverzekerder uit te zien.

  1. Vermijd “cheese”

Vermijd het zeggen van “cheese” of andere woorden om je te helpen lachen. Dit kan een geforceerde glimlach creëren die er onnatuurlijk uitziet op foto’s.

  1. Wees spontaan

Laat jezelf toe om spontaan te zijn en te lachen op een natuurlijke manier. Soms zijn de beste foto’s degene waarop je niet probeert te poseren of te glimlachen, maar gewoon plezier hebt.

  1. Ontspan

Het belangrijkste is om te ontspannen en te genieten van het moment. Als je te veel nadenkt over hoe je eruit ziet, kan dit ervoor zorgen dat je lach er onnatuurlijk uitziet. Wees gewoon jezelf en geniet van het moment!