5 verschillende model types

Posted by Modelinked.com in Lifestyle, Model

In de modellenwereld zijn er veel verschillende modeltypes. Kan jij al de types ook niet uit elkaar houden? In dit artikel staan de 5 meest voorkomende alledaagse modellen voor jouw opgesomd.

  1. Fitness modellen 

Fitness modellen hebben een sportief figuur. Buiten de vele uren dat ze doorbrengen in de sportschool hebben ze ook een gezonde levensstijl. Fitness modellen worden veel gevraagd voor campagnes in verband met gezonde voeding, afslankinstituten en sportscholen. 

  1. Entertainment modellen 

Entertainment modellen doen gemakkelijk en vlot een babbeltje met je gasten en zorgen voor een leuke sfeer. Dikwijls verwelkomen entertainment modellen gasten met een welkomst hapje of drankje. Voor dit modellenwerk is er een bepaalde leeftijdscategorie, namelijk tussen de 18 en 20 jaar. 

  1. Commerciële modellen 

Commerciële modellen zijn gefocust op het promoten van diensten/ producten voor bedrijven. Ze zijn vaak heel goed in poseren en hebben een groot aanpassingsvermogen qua gezichtsuitdrukking voor verschillende projecten. 

  1. Plus size modellen 

Plus size modellen zijn niet meer te missen in onze samenleving. Als vrouw kan je plus size model worden vanaf maat 40, voor mannen is dit vanaf maat 56. Winkels zoals H&M, Marie Claire, Hunkemöller of kleding platformen zoals Asos en Zalando werken geregeld samen met plus size modellen. 

  1. Lingeriemodellen 

Lingeriemodellen vertonen zichzelf in lingerie voor verschillende gelegenheden. Zo zullen ze lingerie showen op de catwalk, in reclamefilmpjes of in fotoshoots. Het is een fabeltje dat lingeriemodellen het ideale maatje hebben. Een feit is dat ze wel op elke gelegenheid stralen door het zelfvertrouwen en talent dat ze hebben als model.